Hit The Road.

Hit the road met T-Mobile. Unlimited data voor onderweg.

Zingen in de auto. We doen het allemaal. Er gaat niets boven keihard je favoriete nummer meeblèren terwijl je over de snelweg zoeft - of juist in de file staat. Ongegeneerd uiteraard: niemand kan je horen. In Hit the Road is het juist wél de bedoeling dat iedereen je hoort - en dat je de juiste tonen raakt. In deze zangwedstrijd stapt onbekend zangtalent in bij één van onze bekende juryleden. Rijden maar - en zingen maar!

Vraag van de klant.

T-mobile had de volgende doelstellingen in het partnership rondom Hit The Road:

  • De T-Mobile Unlimited campagne overbrengen.
  • Het uitdragen van de nieuwe 5G connectiviteit over het T-Mobile netwerk.
  • De merkoverweging positief beïnvloeden.

De match.

Hit the Road bestaat uit bijzondere persoonlijke verhalen en mooie liedjes – ONDERWEG in de auto. Wie raakt de drivers (Nick & Simon, Roel van Velzen, Gordon & Edsilia Rombley) met zijn of haar stem en rijdt mee naar de grote finale?!

Middelen.

In-program momenten.

In het programma werd door de kandidaten en andere bijrijders structureel gebruik gemaakt van een smartphone met T-Mobile connectie in en rondom de auto om momenten, verhalen en situaties extra kracht bij te zetten. Zo werden videogesprekken opgezet met familieleden, vrienden of artiesten om kandidaten te verrassen en werd er veelvuldig gebruik gemaakt van interactieve data apps. Je kunt namelijk overal bij zijn met Unlimited data. 

Billboarding.

Online.

Speciaal voor T-Mobile werd een online serie op YouTube uitgedacht waarbij presentatrice Linda Hakeboom de talenten die afvielen en de auto helaas moesten verlaten, ophaalde met de bezemwagen. Met haar vlogs nam zij de kijkers verder mee in de verhalen van de kandidaten en gaf zij een uniek kijkje achter de schermen van Hit The Road. Haar smartphone met T-Mobile-connectie werd hierbij ook structureel gebruikt op dezelfde wijze als in het programma en ze gingen TikTok challenges aan. Linda verwees wekelijks op haar eigen social kanalen naar deze content. Andere kanalen die ingezet werden ter promotie waren Instagram, Facebook en TikTok.

Resultaat.

Onderzoek wees uit dat de awareness van de T-mobile Unlimited en 5G propositie ten tijde van de looptijd van Hit The Road duidelijk positief beïnvloed was.

Hit The Road heeft 4,5 miljoen mensen bereikt (6+).
Gemiddeld keken er 525.000 personen (6+) naar Hit The Road.

Billboards.
Ruim 3 miljoen mensen zijn er bereikt met de T-Mobile billboards.

Bromo's.
Ruim 8,3 miljoen mensen zijn er bereikt met de T-Mobile bromo’s.

Hit The Roadstories.
De Hit The Roadstories hebben enkele tienduizenden views opgeleverd (organisch).

De totale campagneprognose voor T-Mobile is ruimschoots behaald, wat voor T-Mobile heeft geresulteerd in een zeer succesvolle campagne.

Socials.