Lang Leve De Liefde.

BLOKKER als vertrouwde partner in huiselijke sfeer.

Singles die op hun eerste date al direct met elkaar gaan samenwonen! Dat is Lang Leve de Liefde: een bijzondere reality datingshow. In het programma staan twee appartementen centraal. Of je nu 18 of 88 bent, één of twintig relaties hebt gehad, wel of geen kinderen hebt: wij zoeken voor jou de ideale match! Niet met een zoveelste snelle blind date, maar door minstens 24 uur samen te wonen in een prachtig verblijf voorzien van alle luxe. Tijdens deze unieke slow date, die maximaal 5 dagen kan duren, gaan we kijken of de liefde aanwezig is.

Vraag van de klant.

De naam Blokker staat in ieders geheugen gegrift. Iedereen in Nederland kent Blokker en iedereen weet precies waar het merk voor staat. Maar ook Blokker ontwikkelt zich.
Blokker wilt laten zien dat ze op allerlei verschillende manieren in de Nederlandse huishoudens aanwezig kunnen zijn. Van leuke en gezellige accessoires voor de inrichting van je huis, voor de keuken of op tafel tot alle bekende schoonmaak- of huishoudbenodigdheden. Het doel: Blokker en al z’n producten zien we terug zoals iedere Nederlander ze in het dagelijks leven gebruikt. Zonder poespas, eerlijk en zoals het is.

De match.

Wonen is een belangrijke pijler voor Blokker. Het is niet voor niks Dé huishoudwinkel van Nederland. En dat past goed bij Lang Leve de Liefde waar ze minimaal 24 uur en maximaal 5 dagen samen onder één dak wonen. Blokker doet er alles aan om de singles daar thuis te laten voelen. We zien de singles koken, opruimen, tafelen, tandenpoetsen en spelletjes spelen.

Bestel gemakkelijk online. Dit is een nieuwe en belangrijke pijler voor Blokker. In Lang Leve de Liefde verlaten de singles het huis niet en kunnen ze alleen spullen laten bezorgen!

Middelen.

In-program momenten

Resultaat.

Reguliere afleveringen en herhalingen.
Met de reguliere afleveringen en herhalingen van Lang Leve de Liefde zijn ruim 9 miljoen mensen bereikt (6+).

In-program momenten
In 27 afleveringen zaten in-program momenten. Deze hebben 81,6 GRP's binnen de doelgroep BDS 25-59 gerealiseerd.

Bilboards.
Met de billboards zijn ruim 4,9 miljoen mensen (6+) bereikt.

Bromo.
De bromo heeft ruim 1,6 miljoen boodschappers tussen de 25-59 bereikt.

Activatiepromo’s.
Ruim 4,4 miljoen personen (6+) zijn bereikt met de Blokker activatiepromo's. Dit heeft uiteindelijk 1.832 deelnemers gegenereerd voor de winactie.

Socials.