Talpa Creative Partnership. The fastest way to get your idea on TV.

Big Brother…, Deal or No Deal… en The Voice…

Met zijn uitstekende track record als het gaat om het creëren van wereldwijde hitformats, is John de Mol een voorloper in de industrie. Samen met zijn team van gedreven creatieven is de Mol voortdurend op zoek naar het volgende grote succes.

John de Mol: 'Het huidige medialandschap zorgt ervoor dat het maken van een nieuwe hitshow uitdagender is dan ooit. Toch geloof ik nog steeds dat er ideeën zijn die groots kunnen worden.'

Het creatieve team van Talpa zet geweldige ideeën om in sterke formats. Ons portfolio bevat alle populaire genres: van talent-, reality-, en spelshows tot quiz shows, entertainment, factual en dating.

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën, trends en innovaties, en we gebruiken de nieuwste technologieën om onze connected formats te verrijken. Met een voortdurend groeiende vraag naar content, zijn we op zoek naar een samenwerking met andere partijen met geweldige ideeën in de wereldwijde creatieve industrie. Creatieve professionele partijen die hetzelfde willen als wij: hun formats over de hele wereld op het scherm zien verschijnen.

Wat wij kunnen bieden is co-creatie, een wereldwijd distributienetwerk, in-house productie en, het allerbelangrijkste: directe zendertoegang.

Het bezit van vier commerciële tv-zenders, die alle doelgroepen bedienen en timeslots beschikbaar hebben om nieuwe formats te testen, is een enorm voordeel. Door een format eerst succesvol in Nederland te lanceren, zijn wij in staat om alleen bewezen formats naar de internationale markt te brengen.

We nodigen je dan ook uit om je ideeën te delen, Talpa Creative Partner te worden en je idee op TV te krijgen.

Contact.

Erik de Winter 
erik.dewinter@talpanetwork.com

Geertje Hoek
geertje.hoek@talpanetwork.com